Komplexné služby

K výrobe foriem, prípravkov a výrobkov poskytujeme celé portfólio služieb – od štúdie realizovateľnosti cez inžiniering až po garančné a servisné služby po ukončení výroby. Zverte svoj projekt do rúk, ktoré vám oslobodia tie vaše.

"Rozsah našich služieb vznikol z potreby poskytnúť našim klientom viac. Dokážeme vás odbremeniť od úkonov, ktoré s výrobou foriem súvisia."

Inžinierske služby

Bohaté spektrum inžinierskych služieb vám pomôže získať odpovede na všetky otázky súvisiace s výrobou foriem na jednom mieste. Naši inžinieri vás prevedú celým procesom výroby od konzultácie cez realizovateľnosť výroby dielov, mold flow analýzu alebo dokonca možnosť reverzného inžinieringu.

Výroba formy

Celá výroba formy je proces, ktorý zahŕňa množstvo skrytých úkonov. V R&D MOLD MACHINING sme ich pre našich partnerov čo najviac zautomatizovali a pokryli tak, aby bol proces výroby plynulý. Za všetkým stoja vyladené procesné úkony v kombinácii s efektívnym plánovaním.

Údržba a úprava foriem

Po ukončení výroby sme vždy pripravení zasiahnuť, ak z akýchkoľvek dôvodov potrebujete dodatočné úpravy foriem. V rámci garančných podmienok, a dokonca aj po ich uplynutí, vyriešime potrebnú údržbu foriem a opravu v prípade jej poškodenia.

Lisovanie plastov

Ak hľadáte partnera na výrobu dielov v obmedzenom množstve, radi vám ponúkneme pomocnú ruku. V rámci našej nástrojárne dokážeme overiť výrobky z formy z našej produkcie a dokonca aj zabezpečiť malosériovú výrobu plastových dielov.